Klik for at se flere billeder

45% på et spaophold på lækre Ystad Saltsjöbad - I har fri adgang til spaafdelingen, 1 nat og stor morgenbuffet!

Lagerstatus: Ikke på lager

2.096,- kr

BETINGELSER

 

Du må købe alle de værdibeviser du vil og bruge dem i forlængelse af hinanden. Husk hvis du vil give dette som gave, skal du gennemføre transaktionen en for en, alt efter hvor mange ophold du vil købe. (Og ikke vælge fx 2 i antal under en transaktion, for så får du kun 1 værdibevis med 2 nætter samlet på!)

 

Værdibeviset er gyldigt i jan, feb og marts 2020. Det gælder fra søndag til og med torsdag. Bemærk I skal booke jeres ophold snarest muligt da der er begrænset plads i nogle måneder.

 

Under opholdet får I fri adgang til den dejlige spaafdeling, I får udsøgt 3 retters menu, 1 nat i Deluxe værelse og stor morgenbuffet - for 2 personer. (Bemærk aldersgræsen for spaafdelingen er 16 år)

 

Når I skal booke jeres ophold send da en mail, husk at medsende din ordrebekræftelse (denne modtager du på din mail få minutter efter dit køb), til receptionen på Ystad Saltsjöbad via info@ysb.se.

 

Har du ikke VISA/DANKORT eller E-dankort, kan du sende en mail til pernille@wellnessdeal.dk og købe dagens wellness deal via MobilePay eller netbank overførsel.

 

Hvis du ønsker ændre en booking eller booke en dato udenfor gyldighedsperioden bemærk at YSB derved vil opkræve et gebyr på 500 SEK.

Beskrivelse

Detaljer

NB! Tilbuddet inkl. 3 retters menu blev udsolgt, nu har vi ekstraordinært fået 100 ophold mere at sælge, dog uden 3 retters menu og derfor tilsvarende billigere...

Få et fantastisk sensommerophold på det lækre og populære Ystad Saltsjöbad, der ligger 5 kvarter fra København, og er et af nordens bedste spahoteller! 

Opholdet er i Standard værelse, I får fri adgang til deres nyrenoverede spaafdeling, 1 overnatning og stor morgenbuffet - alt for 2 personer!

NB. Vi har KUN 100 ophold til salg og da tilbuddet oftest går udsolgt, skal du skynde dig købe et! (NB! DETTE TILBUD ER UDEN 3 RETTERS MENU)

YSB spahotel ligger nærmest på stranden og kun 15 meter fra havet, de har en stor lækker spaafdeling med tilhørende champagnebar, der netop er nyrenoveret! 

Her findes:

  • undendørs varmebade
  • indedørs boblebade
  • koldt karbad
  • indendørs pool
  • forskellige saunatyper, bl.a ny saunahut med udsigt til havet
  • lounge med pejs og utallige daybeds, flere med direkte havudsigt
  • samt et stort udbud af behandlinger samt aktivitets- og træningsprogrammer, yoga m.m. 

 

Ystad Saltsjöbad er et nordens bedste spahoteller der udvikler sig i takt med tiden. Omgivelserne er i gennemført New Port stil og indeholder en fuldt udrustet spaafdeling og ligger eksklusivt med havet i forhaven og få meter fra den hvide brede sandstrand. 

Kvaliteter:
Du finder ikke mere fantastisk sted så tæt på København og så lige ned til havet med fine sandstrande helt tæt til vinduet, det ligger placeret midt i det vidunderlige Österlen. 

Værelsesbeskrivelse:
Alle vores behagelige værelser holder en høj og moderniseret standard. Samtlige er udrustede med minibar, bad og toilet og tv. Standardværelsernes senge er 140 cm. 

YSB er det lækreste Spahotel tættest på København! 

Ystad Saltsjöbad 
Saltsjöbadvägen 15
271 39 Ystad Sverige

web www.ysb.se
mail info@ysb.se