Klik for at se flere billeder

50% på 1 times massage, zoneterapi eller en kombinationsbehandling af begge hos dygtige Nina Pauly i København...

Lagerstatus: På lager

395,- kr

BETINGELSER

 

Du må købe alle de værdibeviser du vil og bruge dem i forlængelse af hinanden. Husk hvis du vil give dette som gave, skal du gennemføre transaktionen en for en, alt efter hvor mange ophold du vil købe. (Og ikke vælge fx 2 i antal under en transaktion, for så får du kun 1 værdibevis med 2 nætter samlet på!)

 

Værdibeviset er gyldigt i jan, feb og marts 2020. Det gælder fra søndag til og med torsdag. Bemærk I skal booke jeres ophold snarest muligt da der er begrænset plads i nogle måneder.

 

Under opholdet får I fri adgang til den dejlige spaafdeling, I får udsøgt 3 retters menu, 1 nat i Deluxe værelse og stor morgenbuffet - for 2 personer. (Bemærk aldersgræsen for spaafdelingen er 16 år)

 

Når I skal booke jeres ophold send da en mail, husk at medsende din ordrebekræftelse (denne modtager du på din mail få minutter efter dit køb), til receptionen på Ystad Saltsjöbad via info@ysb.se.

 

Har du ikke VISA/DANKORT eller E-dankort, kan du sende en mail til pernille@wellnessdeal.dk og købe dagens wellness deal via MobilePay eller netbank overførsel.

 

Hvis du ønsker ændre en booking eller booke en dato udenfor gyldighedsperioden bemærk at YSB derved vil opkræve et gebyr på 500 SEK.

Beskrivelse

Detaljer

I dag tilbyder vi dig at få en times dybdegående og givende Fysiurgisk massage eller en times effektiv og helbredende Zoneterapi... Du kan også vælge at kombinere dem begge, således du får massage i ca 40 min og zoneterapi i de sidste 20 min. Valget er dit og tag en snak med Nina om dine behov når du kommer...

NB! Der er KUN 50 værdibeviser til salg!

Hos Nina Pauly er du i kyndige hænder... Nina er uddannet zoneterapeut tilbage i 1999 og massør i 2005 og har siden haft egen praksis og haft mange klienter gennem hænderne. 

"Nina er en sød kvinde og en særdeles dygtig og erfaren behandler... Nina er kompetent og kan løsne muskelspændinger hurtigt og effektivt, såvel som hun kan afhjælpe skavanker med zoneterapi. Det er en fantastisk mulighed både at kunne få velvære i form af dybdegående massage og afsluttende få effektiv og virkningsfuld zoneterapi..." Pernille C. Lotus // Indehaver Wellnessdeal.dk

Zoneterapi er en behandlingsform, hvor terapeuten med specielle trykkombinationer på reflekszonerne på og under fødderne hjælper med at genoprette kroppens naturlige balance. Terapeutens redskab er de trænede følsomme fingre. Klienten ligger på en massagebriks eller i en hvilestol med afdækkede fødder og underben. Gennem målrettet behandling af reflekszonerne lader de tilhørende organer sig påvirke direkte. I sjældne tilfælde forsvinder symptomet efter første behandling –men der kan også gå op til 7-8 behandlinger, før der spores et tilfredsstillende resultat – men da bortfald af symptomet ikke altid er ensbetydende med fuldstændig sundhed, bør behandlingen ikke afbrydes for tidligt.

YSB er det lækreste Spahotel tættest på København! 

Ystad Saltsjöbad 
Saltsjöbadvägen 15
271 39 Ystad Sverige

web www.ysb.se
mail info@ysb.se