Klik for at se flere billeder

50% på 60-90 min Klassisk Akupunktur, Kosmetisk Akupunktur el. opløftende ansigtsmassage hos Marianne le Dous...

Lagerstatus: På lager

500,- kr

BETINGELSER

 

Du må købe alle de værdibeviser du vil og bruge dem i forlængelse af hinanden. Husk hvis du vil give dette som gave, skal du gennemføre transaktionen en for en, alt efter hvor mange ophold du vil købe. (Og ikke vælge fx 2 i antal under en transaktion, for så får du kun 1 værdibevis med 2 nætter samlet på!)

 

Værdibeviset er gyldigt i jan, feb og marts 2020. Det gælder fra søndag til og med torsdag. Bemærk I skal booke jeres ophold snarest muligt da der er begrænset plads i nogle måneder.

 

Under opholdet får I fri adgang til den dejlige spaafdeling, I får udsøgt 3 retters menu, 1 nat i Deluxe værelse og stor morgenbuffet - for 2 personer. (Bemærk aldersgræsen for spaafdelingen er 16 år)

 

Når I skal booke jeres ophold send da en mail, husk at medsende din ordrebekræftelse (denne modtager du på din mail få minutter efter dit køb), til receptionen på Ystad Saltsjöbad via info@ysb.se.

 

Har du ikke VISA/DANKORT eller E-dankort, kan du sende en mail til pernille@wellnessdeal.dk og købe dagens wellness deal via MobilePay eller netbank overførsel.

 

Hvis du ønsker ændre en booking eller booke en dato udenfor gyldighedsperioden bemærk at YSB derved vil opkræve et gebyr på 500 SEK.

Beskrivelse

Detaljer

Hvad enten du bokser med skavanker eller ubalancer i kroppen, ønsker at komme eventuelle fine ansigtslinier til livs eller blot ønsker en afslappende og opløftende ansigtsmassage - ja så giver dagens wellness deal dig mulighed for selv at vælge hvad de 75 minutters behandling skal bruges på! 

Det er op til dig at fortælle Marianne om dine behov og ønsker for behandlingen, således hun kan skræddersy behandlingen til dig. 

Marianne er utrolig veluddannet indenfor akupunkturens verden, hun er bla uddannet ved Dr. Tan (verdens bedste akupunktør), har været i Kina på kursus, har taget kurser indenfor kosmetisk akupuntur, løftende ansigtsmassage med akupressur teknikker, AkuNova (fremtidens medicin), og meget meget mere. 

Under kosmetisk akupunktur kan rynker forbygges ved hjælp af nåle og urter i de masker og produkter Marianne anvender. 

WHO (World Health Organization) har offentliggjort en liste over lidelser, hvor akupunktur har en i vestlig forstand dokumenteret effekt. Her er et kort uddrag af listen:

 • Bihulebetændelse
 • Blærebetændelse
 • Forkølelse
 • Astma
 • Diarré /Forstoppelse
 • Urinvejslidelser
 • Menstruationsproblemer og overgangsalder
 • Endometriose
 • Hovedpine/Migræne
 • Ansigtslammelse
 • Frossen skulder/Tennisalbue/Golfalbue/Iskias/Slidgigt/Leddegigt
 • Akupunktur er også en god støtte ved rygeafvænning og vægttab.

Du kan læse meget mere om Marianne og alle hendes uddannelser og se hendes kursusbeviser m.m. på hjemmesiden - http://www.akupunkturbehandling.dk

Giv Marianne et kald inden du booker din behandling så Marianne kan tilpasse sine behandlingsformer efter dine behov og ønsker.

Marianne bruge en del af tiden på at tale med dig for at få afdækket dine "problemer" og ønsker til behandlingen, så typisk vil selve behandlingen vare fra 60 til 75 min. 

NB! Marianne har haft klinik i 10 år, i dag behandler hun dog i sit hjem på Østerbro. 

Der gives 20% på efterfølgende behandling hvis den bookes efter din første behandling gennem Wellnessdeal.dk. 

Læs alt om den 75 min opløftende ansigtsbehandling jeg testede hos Marianne her.

 

YSB er det lækreste Spahotel tættest på København! 

Ystad Saltsjöbad 
Saltsjöbadvägen 15
271 39 Ystad Sverige

web www.ysb.se
mail info@ysb.se