Klik for at se flere billeder

50% på 90 min velvære- eller dybdegående massage hos Cecilie Stampe på Frederiksberg!

Lagerstatus: På lager

SPAR 50%

325,- kr
Pris: 650,- kr

BETINGELSER

 

Værdibeviset er gyldig i 4 måneder fra købs dato.
 
 
Cecilie holder til ved Frk Stampes Massage på Peter Bangs Vej på Frederiksberg.
 
 
Hvis du har spørgsmål til behandlingen er du velkommen til at ringe til Cecilie på 53855080.
 
 
Behandlingen varer i 80-85 min, og der er afsat i alt 90 min til hele din massage behandling.
 
 
Book din massage hos Cecilie under hendes ONLINE BOOKING HER.
 
 
Har du ikke VISA/DANKORT eller E-dankort, kan du sende en mail til support@wellnessdeal.dk og købe dagens wellness deal via MobilePay eller netbank overførsel. 

Beskrivelse

Detaljer

Forær dig selv eller en du holder af 90 min afslappende velværemassage eller en dybere gående fysiurgisk massage hos dygtige Cecilie Stampe, ved Stampes Massage, på Frederiksberg... Du får massage, efter eget valg, til halv pris - bemærk der kun er 65 stk. til salg! 

 

Massage vil, når det er udført korrekt, have en gavnlig effekt på kroppen. Der er tre måder at få kroppen og musklerne til at slappe af på når man får en massage.

Det første er at man kan skabe en varmeudvikling i kroppen, det er med til at gøre musklerne nemmere at behandle med dybdegående massage. Ved dybdegående massage anvendes til at fjerne affaldsstoffer i kroppen, og fjernelsen af myoser som blokerer musklens optimale virke.

Den anden måde man får musklerne til at slappe af på under massage er at kroppen udgiver et stof som hedder endorfin (dette stof er kroppens eget morfinstof), det hæmmer hjernens evne til at opfatte smerte, så musklerne kan slappe af, og de er nemmere at behandle i dybden.

Den tredje og sidste metode er at man under massagen kan få en lokal afslapning af musklen ved at stimulere følenerver (de opfatter tryk, berøring, varme, spænding og bevægelse i muskler). Når denne stimulans bliver aktiveret sendes den videre det centrale nervesystem, der så skaber afslapning gennem impulser til musklerne. Når man udfører udspændingsmassage, som er en massageteknik som er udspænding af muskler, sener og fascier. En udspændingsmassage er ikke det samme som en almindelig udspænding. Ved en udspænding forlænger man musklerne i længderetningen, men ved udspændingsmassage er det muligt at trække muskelfibrene i alle retninger. Dette har den fordel af man ikke er hæmmet af begrænsningen af den normale ledbevægelighed.

...

Om massør Cecilie Stampe  

Jeg er igennem Lasota terapi akademi uddannet som læge eksamineret massør og blev færdig i 2014. Jeg er medlem hos Danske massører og terapeuter.

Uddannelse: Læge eksamineret massør

Kurser: Whiplash og dens terapimetode, Lumbaleskader Baby- og børnemassage, Kinesiologi tapening, Manuel terapi af kranium og ansigt, Skulder kursus.

Cecilie er en fuldstændig fantastisk massør! 

Frk Stampes Massage
Peter Bangs Vej 55
2000 Frederiksberg

www.frk-stampes-massage.dk