Klik for at se flere billeder

50% på en Brasiliansk også kaldet Hollywood wax, med sugar, hos dygtige Kamila fra ecotrip...

Lagerstatus: På lager

500,- kr

BETINGELSER

 

Du må købe alle de værdibeviser du vil og bruge dem i forlængelse af hinanden. Husk hvis du vil give dette som gave, skal du gennemføre transaktionen en for en, alt efter hvor mange ophold du vil købe. (Og ikke vælge fx 2 i antal under en transaktion, for så får du kun 1 værdibevis med 2 nætter samlet på!)

 

Værdibeviset er gyldigt i jan, feb og marts 2020. Det gælder fra søndag til og med torsdag. Bemærk I skal booke jeres ophold snarest muligt da der er begrænset plads i nogle måneder.

 

Under opholdet får I fri adgang til den dejlige spaafdeling, I får udsøgt 3 retters menu, 1 nat i Deluxe værelse og stor morgenbuffet - for 2 personer. (Bemærk aldersgræsen for spaafdelingen er 16 år)

 

Når I skal booke jeres ophold send da en mail, husk at medsende din ordrebekræftelse (denne modtager du på din mail få minutter efter dit køb), til receptionen på Ystad Saltsjöbad via info@ysb.se.

 

Har du ikke VISA/DANKORT eller E-dankort, kan du sende en mail til pernille@wellnessdeal.dk og købe dagens wellness deal via MobilePay eller netbank overførsel.

 

Hvis du ønsker ændre en booking eller booke en dato udenfor gyldighedsperioden bemærk at YSB derved vil opkræve et gebyr på 500 SEK.

Beskrivelse

Detaljer

I dag tilbyder vi dig at spare 50% på en intim voksning hos Kamila fra klinik ecotrip i København... Denne form for voksbehandling er en af de mest populære voksbehandlinger og efterlader dig hårfri "dernede" i op til 6 uger!

Voksbehandlingen kaldes oftest for Brasiliansk wax og eller Hollywood wax... Voksbehandlingen efterlader dig silkeblød og hårfri i hele "brasil" området (du vælger selv hvor meget hår som skal vokses væk) i op til ca. 6 uger efter en behandling. 

Kamila er professionel og har lavet voksbehandlinger med sugar i flere år. Du kan føle dig 100% tryg ved denne intimbehandling hos ecotrip. 

Bemærk du skal have hår med en længde på minimum 0,5 cm ellers kan du ikke få udført behandlingen. 

Har du aldrig fået en Brasiliansk / Hollywood intimvoks før kan du altid ringe ned til Kamille hos ecotrip på 32208639 og forhøre dig om hvor ondt det gør, hvad du skal tænke på før og efter intimbehandlingen. 

Book din behandling online via deres online booking. 

 

NB! Husk at det er Kamila som behandler du skal vælge når du ringer ned og eller booke din Brasiliansk wax hos ecotrip.

 

YSB er det lækreste Spahotel tættest på København! 

Ystad Saltsjöbad 
Saltsjöbadvägen 15
271 39 Ystad Sverige

web www.ysb.se
mail info@ysb.se