Klik for at se flere billeder

Få 50% på en ægte diamantslibning af ansigtshuden, hos I Gode Hænder på Frederiksberg...

Lagerstatus: På lager

450,- kr

BETINGELSER

 

Du må købe alle de værdibeviser du vil og bruge dem i forlængelse af hinanden. Husk hvis du vil give dette som gave, skal du gennemføre transaktionen en for en, alt efter hvor mange ophold du vil købe. (Og ikke vælge fx 2 i antal under en transaktion, for så får du kun 1 værdibevis med 2 nætter samlet på!)

 

Værdibeviset er gyldigt i jan, feb og marts 2020. Det gælder fra søndag til og med torsdag. Bemærk I skal booke jeres ophold snarest muligt da der er begrænset plads i nogle måneder.

 

Under opholdet får I fri adgang til den dejlige spaafdeling, I får udsøgt 3 retters menu, 1 nat i Deluxe værelse og stor morgenbuffet - for 2 personer. (Bemærk aldersgræsen for spaafdelingen er 16 år)

 

Når I skal booke jeres ophold send da en mail, husk at medsende din ordrebekræftelse (denne modtager du på din mail få minutter efter dit køb), til receptionen på Ystad Saltsjöbad via info@ysb.se.

 

Har du ikke VISA/DANKORT eller E-dankort, kan du sende en mail til pernille@wellnessdeal.dk og købe dagens wellness deal via MobilePay eller netbank overførsel.

 

Hvis du ønsker ændre en booking eller booke en dato udenfor gyldighedsperioden bemærk at YSB derved vil opkræve et gebyr på 500 SEK.

Beskrivelse

Detaljer

Prøv I Gode Hænders nye behandling i sortimentet - ægte Diamantslibning...

Med tiden mister huden elasticiteten og det tager længere tid for nye hudceller at afløse de gamle og ødelagte. Det resulterer i en noget glansløs hud, samt fremkomst af dybere linjer. Med ægte diamantslibning af huden, så fjerner man blidt og nænsomt det yderste tørre hudlag.

Behandlingen i overfladehuden er smertefri, da hudcellerne er ødelagte og døde. Et vakuum stimulerer og genopbygger de kollagene og elastine fibre i huden, hvilket betyder huden bliver fastere, sundere og få en anden glans og glød. For at opnå et optimalt resultat, anbefales et kurforløb af fx 3-6 behandlinger, med 7-10 dages interval imellem.

Ved denne metode kan mørke solskader, pigmentpletter eller ar også behandles med gode resultater, alt efter skadernes omfang.  

Diamantslibning er effektiv og nyttig mod:

  • Akne
  • Ar
  • Solskadet hud eller pigmentpletter
  • Udglatning rynkelinjer
  • Store eller udvidede porer

Diamantslibning er en af de mest effektive metoder indenfor exfolierende behandlinger. Denne type behandlingen har øjeblikkelig virkning og egner sig til både kvinder som mænd i alle aldre.

Behandlingen indeholder: Dobbelt afrensning og diamantslibning af hele ansigtet, aktivt serum påføres efter hudtype, let ansigtsmassage, ansigtsmaske, afsluttende creme og solfaktor.

Kundeudtalelse: "Tak for en overraskende, effektiv og dejlig behandling med Diamantslibning! Overraskende fordi jeg var lidt utryg før behandlingen - ‘diamant’ lyder super rart, men ’slibning’ lyder meget skræmmende. Under behandlingen oplevede jeg ikke noget ubehageligt, det havde du jo også sagt! Men alligevel blev jeg overrasket. Det føltes blot, som et meget lille og forsigtigt sug, en micro støvsuger, men ingen oplevelse af slibning! Min hud fremstod flottere og med færre linjer efter behandling. Overraskende og dejligt! Bare man kunne finde et navn, der er mere sigende - jeg ville have prøvet dennne behandling meget tidligere, hvis jeg havde forstået hvor blid og alligevel effektiv den er. Mange hilsner og tak, Ulla"

YSB er det lækreste Spahotel tættest på København! 

Ystad Saltsjöbad 
Saltsjöbadvägen 15
271 39 Ystad Sverige

web www.ysb.se
mail info@ysb.se