Klik for at se flere billeder

50% på et sommerophold på det lækre svensk spahotel Falkenberg Strandbad inkl. morgenmad og spaadgang...

Lagerstatus: På lager

1.920,- kr

BETINGELSER

 

Du må købe alle de værdibeviser du vil og bruge dem i forlængelse af hinanden. Husk hvis du vil give dette som gave, skal du gennemføre transaktionen en for en, alt efter hvor mange ophold du vil købe. (Og ikke vælge fx 2 i antal under en transaktion, for så får du kun 1 værdibevis med 2 nætter samlet på!)

 

Værdibeviset er gyldigt i jan, feb og marts 2020. Det gælder fra søndag til og med torsdag. Bemærk I skal booke jeres ophold snarest muligt da der er begrænset plads i nogle måneder.

 

Under opholdet får I fri adgang til den dejlige spaafdeling, I får udsøgt 3 retters menu, 1 nat i Deluxe værelse og stor morgenbuffet - for 2 personer. (Bemærk aldersgræsen for spaafdelingen er 16 år)

 

Når I skal booke jeres ophold send da en mail, husk at medsende din ordrebekræftelse (denne modtager du på din mail få minutter efter dit køb), til receptionen på Ystad Saltsjöbad via info@ysb.se.

 

Har du ikke VISA/DANKORT eller E-dankort, kan du sende en mail til pernille@wellnessdeal.dk og købe dagens wellness deal via MobilePay eller netbank overførsel.

 

Hvis du ønsker ændre en booking eller booke en dato udenfor gyldighedsperioden bemærk at YSB derved vil opkræve et gebyr på 500 SEK.

Beskrivelse

Detaljer

Få et fantastisk sommerophold på det lækre Falkenberg Strandbad spahotel

Det ligger kun 2,5 time fra København, og er et af nordens fine Spa Hoteller! Det er i øvrigt søsterhotel til det lækre YSB spahotel... 

Opholdet er i et fint standard værelse, I får 1 overnatning, adgang til Safir spa fra kl.15 til kl.19 og stor lækker morgenbuffet - alt for 2 personer!
 
NB! Der er KUN 100 værelser til salg, så SKYND dig at købe dette eksklusive Wellnessdeal tilbud hvis du ønsker et fantastisk sommerophold til halv pris! 

Falkenberg lige udenfor centrum med en fantastisk beliggenhed lige på Skrea Beach, som ligger Falkenberg Strandbadsvägen, spa og konference. Falkenberg Strandbad er et af de fineste spahoteller i norden. Omgivelser omkring hotellet er lige så afslappende, harmonisk og smuk, som er stranden om sommeren. Lige intense, spændende og dramatisk efterårsstorme kan være, når bølgerne rammer stranden. 

På Falkenberg er her ingen støj fra biler eller andre af byens lyde, her er kun havet bruse og mågens kald, der minder dig om nærhed til naturen.  

Falkenberg Strandbadsvägen er et af de fineste hoteller på vestkysten med vidunderlig strand, der strækker sig langs kysten og med havet i forhaven. 

Vores gæster er foruden spaadgang inkluderet gratis adgang til Klitterbadet der omfatter Sveriges eneste 50-meter saltvandspool. 

Værelsesbeskrivelse:
Alle vores behagelige værelser holder er netop moderniseret. Samtlige er udrustede med minibar, bad og toilet og tv. 

YSB er det lækreste Spahotel tættest på København! 

Ystad Saltsjöbad 
Saltsjöbadvägen 15
271 39 Ystad Sverige

web www.ysb.se
mail info@ysb.se