Klik for at se flere billeder

Få en dejlig efterårs-velvære-behandling, hvor både ansigt, nakke og skuldre, samt fødderne er i centrum...

Lagerstatus: På lager

395,- kr

BETINGELSER

 

Du må købe alle de værdibeviser du vil og bruge dem i forlængelse af hinanden. Husk hvis du vil give dette som gave, skal du gennemføre transaktionen en for en, alt efter hvor mange ophold du vil købe. (Og ikke vælge fx 2 i antal under en transaktion, for så får du kun 1 værdibevis med 2 nætter samlet på!)

 

Værdibeviset er gyldigt i jan, feb og marts 2020. Det gælder fra søndag til og med torsdag. Bemærk I skal booke jeres ophold snarest muligt da der er begrænset plads i nogle måneder.

 

Under opholdet får I fri adgang til den dejlige spaafdeling, I får udsøgt 3 retters menu, 1 nat i Deluxe værelse og stor morgenbuffet - for 2 personer. (Bemærk aldersgræsen for spaafdelingen er 16 år)

 

Når I skal booke jeres ophold send da en mail, husk at medsende din ordrebekræftelse (denne modtager du på din mail få minutter efter dit køb), til receptionen på Ystad Saltsjöbad via info@ysb.se.

 

Har du ikke VISA/DANKORT eller E-dankort, kan du sende en mail til pernille@wellnessdeal.dk og købe dagens wellness deal via MobilePay eller netbank overførsel.

 

Hvis du ønsker ændre en booking eller booke en dato udenfor gyldighedsperioden bemærk at YSB derved vil opkræve et gebyr på 500 SEK.

Beskrivelse

Detaljer

Efteråret er for alvor ved at tage fat og kulden er over os... Forkæl dig selv eller en du holder af med dagens wellness deal!

Drøm dig væk under denne skønne sammensatte forkælelses-behandling af varighed på 45 min, hos Jeanine - I Gode Hænder.

 

Læg dig godt tilrette på briksen og modtag et varmt velduftende fodbad. Fødderne bliver skrubbet, indsmurt i nærende fodsalve og fodcreme, som masseres ind.

Behandlingen fortsætter i ansigtet og indledes med et dejligt varmt håndklæde lægges over dit ansigt, for at åbne huden og porrene op. Herefter masseres ansigt, skuldre og nakke i en skøn rosensalve, for at give huden næring, afspænde ansigtsmusklerne og give ro i sindet... Afslutningsvis påføres healende creme alt efter din specifikke hudtype.

Du får, af Jeanine, en grundig vejledning i hjemmepleje alt efter din hudtype.

 

Behandlingens varighed er på 45 min, kom gerne 5 min før så du kan "lande" inden du skal ind til behandlingen. 

YSB er det lækreste Spahotel tættest på København! 

Ystad Saltsjöbad 
Saltsjöbadvägen 15
271 39 Ystad Sverige

web www.ysb.se
mail info@ysb.se