Ofte stillede spørgsmål  

 

Hvordan bliver dagens "Wellness Deal" aktiveret?

En deal bliver aktiveret i det øjeblik et minimum har tilmeldt sig dagens "Wellness Deal". Der indikeres altid et min. antal af deals som skal købes før dagens "Wellness Deal" aktiveres. Dette min. antal kan variere fra deal til deal. Det er firmaet/samarbejdspartneren som leverer dagens tilbud til Wellnessdeal.dk som vælger det minimum af deals som skal købes før dagens "Wellness Deal" er aktivt. Du kan hurtigt sende dagens "Wellness Deal" til venner, familie og bekendte via "DEL MED EN VEN" featuren øverst på sitet, dermed sikre dig at dagens min. bliver solgt og dagens "Wellness Deal" aktiveres.

Hvad sker der, hvis der ikke er nok tilmeldte til dagens "Wellness Deal"?

Er der ikke nok tilmeldte til dagens "Wellness Deal" annulleres denne. De personer, som er tilmeldt bliver ikke faktureret for købet.

Jeg har købt en Wellness Deal – hvordan bruger jeg den?

Du modtager en mail med dit værdibevis, som du skal benytte, når du vil indløse din Wellness Deal.

Hvordan får jeg mit værdibevis på dagens "Wellness Deal", når jeg har købt den?

Når "dealens" deadline er udløbet, får du leveret dit værdibevis direkte i din inbox inden for 24 timer. Via den mailadresse du har tilmeldt dig med.

Skal jeg bruge mit Wellness Deal værdibevis samme dag, som jeg køber det?

Nej, som regel gælder dit værdibevis altid over en angivet periode. 
De fleste Wellness Deals har en udløbsdato, se gyldighedsperioden på dagens aktive Wellness Deal under "DET MED SMÅT" og ligeledes på værdibeviset du modtager. 
Se evt. yderligere om gyldighedsperiode, vilkår og forældelsesret under afsnittet "Indløsning af værdibeviser hos Wellnessdeal ApS samarbejdspartnere" under Betingelser og vilkår nederst på sitet.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke har modtaget en email med mit værdibevis?

Der kan gå op til 24 timer før du modtager dit værdibevis. Du kan risikere, at mailen er blevet fanget i dit spamfilter, så husk at godkende Wellnessdeal.dk som afsender, i dine mail "spamfilter" indstillinger. Er der gået over 24 timer og ligger mailen ikke i spamfilteret, kontakt os straks på support@wellnessdeal.dk så vil vi hurtigst muligt finde ud af, hvad problemet skyldes.

Kan jeg købe et Wellness Deal værdibevis som en gave til en jeg kender?

Ja, med mindre der står andet anført for den specifikke Wellness Deal.

Kan jeg videregive et Wellness Deal værdibevis til en jeg kender, selvom mit navn står på?

Ja det kan du godt, medmindre andet står angivet på dagens "Wellness Deal".

Hvis jeg ikke bruger den fulde værdi af et Wellness Deal værdibevis, kan jeg så få et tilgodebevis på det resterende beløb?

Nej, som udgangspunkt ikke. 
Se venligst yderligere om værdi, vilkår og forældelsesret under afsnittet "Indløsning af værdibeviser hos Wellnessdeal ApS samarbejdspartnere" under Betingelser og vilkår nederst på sitet. Og se betingelser for dagens "Wellness Deal" oplyst under "DET MED SMÅT".

Kan jeg kombinere et Wellness Deal værdibevis med andre tilbud?

Nej, med mindre der specifikt er anført andet i forbindelse med den pågældende "Wellness Deal".

Bliver der trukket penge fra min konto så snart, jeg trykker "Køb nu" på dagens Wellness Deal?

Ja der bliver trukket penge på din konto så snart du har valgt at købe, via klik på "Køb nu" knappen og yderligere udfyldelse af rette info via ePay betalingsvindue, for dagens Wellness Deal.

Er det sikkert at handle på Wellnessdeal.dk?

Ja selvfølgelig er det sikkert, vi følger love og regler for internethandel. Dit kortnummer bliver overført direkte via SSL. Dine kortinformationer bliver ikke gemt på noget tidspunkt.

Jeg kan ikke få lov til at indløse mit Wellness Deal værdibevis hos leverandøren?

Hvis du har problemer med at få indløst dit værdibevis så kontakt os på support@wellnessdeal.dk.

Hvordan kommer min virksomhed på Wellnessdeal.dk?

Se annoncørinfo under "FÅ DIT FIRMA PÅ WELLNESSDEAL" nederst i højre hjørne af sitet, derunder kan du udfylde en kontakt formular eller du kan ringe på +45 27284248.

Har du andre spørgsmål?

Send os en mail på support@wellnessdeal.dk så vil vi forsøge at hjælpe dig hurtigst muligt.