Klik for at se flere billeder

Spar 34% på et romantisk ophold på det lækre Ystad Saltsjöbad i standard room inkl. 3 retters menu og spaadgang...

Lagerstatus: På lager

3.396,- kr

BETINGELSER

 

Du må købe alle de værdibeviser du vil og bruge dem i forlængelse af hinanden. Husk hvis du vil give dette som gave, skal du gennemføre transaktionen en for en, alt efter hvor mange ophold du vil købe. (Og ikke vælge fx 2 i antal under en transaktion, for så får du kun 1 værdibevis med 2 nætter samlet på!)

 

Værdibeviset er gyldigt i jan, feb og marts 2020. Det gælder fra søndag til og med torsdag. Bemærk I skal booke jeres ophold snarest muligt da der er begrænset plads i nogle måneder.

 

Under opholdet får I fri adgang til den dejlige spaafdeling, I får udsøgt 3 retters menu, 1 nat i Deluxe værelse og stor morgenbuffet - for 2 personer. (Bemærk aldersgræsen for spaafdelingen er 16 år)

 

Når I skal booke jeres ophold send da en mail, husk at medsende din ordrebekræftelse (denne modtager du på din mail få minutter efter dit køb), til receptionen på Ystad Saltsjöbad via info@ysb.se.

 

Har du ikke VISA/DANKORT eller E-dankort, kan du sende en mail til pernille@wellnessdeal.dk og købe dagens wellness deal via MobilePay eller netbank overførsel.

 

Hvis du ønsker ændre en booking eller booke en dato udenfor gyldighedsperioden bemærk at YSB derved vil opkræve et gebyr på 500 SEK.

Beskrivelse

Detaljer

Vi tilbyder dig et dejligt og romantisk ophold på det særdeles populære og lækre spahotel Ystad Saltsjöbad til næsten halv pris... Spahotellet er beliggende ca. 5 kvarter i bil fra København! 

I opholdet får du 3 retters aftenmenu, 1 nat i standard room, fri adgang til spaafdelingen og stor morgenbuffet - alt for 2 personer. 

NB! Der er KUN 375 værelser til salg, så SKYND dig at købe dette ophold inden det går udsolgt... Og glæd en du holder af med den perfekte JULEGAVE <3

 

På Skånes smukkeste kyst ved Österlen ligger Ystad og lige ved stranden ligger Ystad Saltsjöbad – et hotel, spahotel der har eksisteret i 110 år.

Vores forretningsidé og vigtigste målsætning er at fylde et spahotellet med merværdi udover gæstens forventninger!

Et hotel, i nærheden af Malmö og Österlen, fuld af oplevelser, der gør besøget spændende og giver ordet spa en helt ny betydning. I Skåne findes der flere hoteller, spa- eller konferencecentre, der er dog ingen, der opleves så komplet som Ystad Saltsjöbad. 

Et romantisk ophold på Ystad Saltsjöbad er noget mange danskere er vilde med. Af alle romantiske ophold så er den mest populære den, hvor man nyder en flaske champagne i vores parbad. En anden måde at nyde vores romantiske ophold på er at dase i spaafdelingen, nyde den varme sauna efter et koldt havdyp. Et romantisk ophold på YSB om vinteren med brusende hav og sne på stranden, samt rusken i træerne på en gåtur langs havet er alt hvad livet handler om...

Spaafdelingen er nyrenoveret, og gør, at romantiske ophold hos os er de bedste i Skåne!

YSB er det lækreste Spahotel tættest på København! 

Ystad Saltsjöbad 
Saltsjöbadvägen 15
271 39 Ystad Sverige

web www.ysb.se
mail info@ysb.se