Klik for at se flere billeder

Spar 40% på et romantisk ophold på det lækre Ystad Saltsjöbad i Superior room inkl. 3 retters menu og spaadgang...

Lagerstatus: Ikke på lager

3.075,- kr

BETINGELSER

 

Værdibeviset gælder hele november og december 2016, samt januar til og med marts 2017. Bemærk KUN mandag til torsdag i perioden. 

 

Book jeres romantiske ophold fra mandag til torsdag i perioden, først til mølle princip. 

 

Du må købe alle de værdibeviser du har lyst til. 

 

I får 3 retters aftenmenu, 1 nat i Superior Room, fri adgang til spaafdelingen og stor morgenbuffet for 2 personer for samlet pris 1845 kr. (Aldersgrænsen på adgang til spaafdelingen er 16 år.)

 

Din ordrebekræftelse, som du modtager i mailen få minutter efter dit køb, fungerer som dit værdibevis og er dette som du skal medbringe til hotellet.

 

Bemærk man IKKE kan booke fredag, lørdag eller søndag i perioden. Og at man SKAL anvende værdibeviset i den gyldighedsperiode det gælder.

 

 
Har du ikke VISA/DANKORT eller E-dankort, kan du sende en mail til support@wellnessdeal.dk og købe dagens wellness deal via MobilePay eller netbank overførsel. 

Beskrivelse

Detaljer

Vi tilbyder dig et dejligt og romantisk ophold på det særdeles populære og lækre spahotel Ystad Saltsjöbad til næsten halv pris... Spahotellet er beliggende ca. 5 kvarter i bil fra København! 

I opholdet får du 3 retters aftenmenu, 1 nat i Superior room, fri adgang til spaafdelingen og stor morgenbuffet - alt for 2 personer. 

NB! Der er KUN 300 værelser til salg, så SKYND dig at købe dette ophold inden det går udsolgt...

 

På Skånes smukkeste kyst ved Österlen ligger Ystad og lige ved stranden ligger Ystad Saltsjöbad – et hotel, spahotel der har eksisteret i 110 år.

Vores forretningsidé og vigtigste målsætning er at fylde et spahotellet med merværdi udover gæstens forventninger!

Et hotel, i nærheden af Malmö og Österlen, fuld af oplevelser, der gør besøget spændende og giver ordet spa en helt ny betydning. I Skåne findes der flere hoteller, spa- eller konferencecentre, der er dog ingen, der opleves så komplet som Ystad Saltsjöbad. 

Et romantisk ophold på Ystad Saltsjöbad er noget mange danskere er vilde med. Af alle romantiske ophold så er den mest populære den, hvor man nyder en flaske champagne i vores parbad. En anden måde at nyde vores romantiske ophold på er at dase i spaafdelingen, nyde den varme sauna efter et koldt havdyp. Et romantisk ophold på YSB om vinteren med brusende hav og sne på stranden, samt rusken i træerne på en gåtur langs havet er alt hvad livet handler om...

Spaafdelingen er renoveret for et år siden, og gør, at romantiske ophold hos os er de bedste i Skåne!

Saltsjöbadsvägen 15
271 39 Ystad
Sweden

telefon 0046 41113630
www.ysb.se